Tanggal diterbitkeun: 10.2022

Vart panganyarna VR Simulator Kategori

VR Téma Park, VR arcade, 360 VR Kursi, 9D VR Kursi, VR Bioskop, VR hiber simulator, VR Balap Mobil, 9D Virtual kanyataanana.Vart teh supplier ngarah tina produsén Mesin kaulinan VR di Asia.

Sabaraha jinis alat VR sareng naon jinis kaulinan VR anu urang gaduh?

Vart boga leuwih ti 30 rupa mesin VR Game kaasup VR Shooting, VR Olahraga, VR tinju, VR Pilem jeung VR Kartun.Vart yakin yén inovasi mangrupakeun faktor konci nu ngajadikeun urang mindahkeun salajengna sarta salajengna.Éta ogé penting pikeun konsumén.Kami parantos ngembangkeun Simulator VR énggal ti tungtung taun ka tukang.Kami siap nangkeup pasar.Taroskeun kami pikeun langkung seueur inpormasi ngeunaan DESAIN BARU.

Format PDF, Urang bakal tetep ngamutahirkeun e-katalog, jadi mangga nengetan versi tanggal.

Dina katalog ieu, anjeun bakal mendakan bubuka perusahaan anu ringkes, aplikasi VR ogé sababaraha jinis mesin kaulinan VR.

Mangga ngahubungan kami pikeun leuwih rinci.Kami bakal uih deui kalayan solusi anu pangsaéna pikeun anjeun.

kategori: Cina VR Factory Ku Vart, Produk VR