Tentang Kami

SAHA URANG?

Vart VR, anu lokasina di Guangzhou, mangrupa salah sahiji pabrik simulator VR pangheubeulna di Cina.

Vart VR boga leuwih ti 11 pangalaman ars di industri VR.

Perusahaan kami nyertakeun 3000 méter pasagi sareng ayeuna langkung ti 60 staf.

Urang tiasa nawiskeun hiji-eureun VR atawa proyék bioskop.

NU NGADEGKEUN KAMI

20 taun pangalaman dina industri VR

11+ taun pangalaman dina VR Téma Park

Diadegkeun dina 2009, pausahaan diadegkeun ku Bapak Wang Bao Liang, insinyur ngembangkeun sistem software well-dipikawanoh, babarengan jeung dua insinyur téhnologi umum.Salaku salah sahiji pendiri, Bapak Wang boga 20 taun pangalaman dina ngembangkeun sistem software sarta 10 taun pangalaman dina téhnologi VR.Anjeunna parantos ngembangkeun platform kontrol anu rumit, ngarancang penampilan anu pikaresepeun, sareng ngembangkeun kaulinan VR premium ku nuturkeun ideu VR anu béda, ngajantenkeun produk urang janten pamimpin industri.

NU NGADEGKEUN KAMI

NAON URANG SUNDA?

Kami nawiskeun VR Simulator sareng ngabantosan para nasabah pikeun muka Usaha VR na.Produk kami dirancang sareng diproduksi dumasar kana standar Éropa, standar Amérika.Sareng sadaya produk urang parantos disatujuan ku CE, RoHS, TUV, SGS, SASO.

Simkuring boga pangalusna ngarancang, jualan, manufaktur, pamasaran, instalasi, sanggeus-diobral tim.Dijual seueur mesin kaulinan VR di sakumna dunya sareng gaduh seueur agén di nagara-nagara anu béda.

Ngarojong ngaropéa / OEM / ODM.Nyadiakeun gambar instalasi, parentah instalasi.Atur installer ka nagara anjeun pikeun mantuan Anjeun pikeun ngumpul VR Arcade Anjeun.Nyadiakeun poto barang rengse pikeun konfirmasi Anjeun.

Nyadiakeun daptar bungkusan pikeun pariksa barang anjeun sateuacan barang anjeun dugi ka lokasi anjeun.Rojongan inspeksi saméméh kiriman.Nyadiakeun inspeksi Daily jeung manual pangropéa alat sanggeus video.

Tim VR

Tim Kami

Simkuring boga pangalusna ngarancang, jualan, manufaktur, pamasaran, instalasi, sanggeus-diobral tim.Impian anu sami ngajantenkeun urang tepang, hayu urang laksanakeun babarengan.Hal-hal hébat tiasa dilakukeun ku usaha massa.

Tempat Gawé Urang

Perusahaan kami nyertakeun 3000 méter pasagi.

Tim VR

Tim Kami

Simkuring boga pangalusna ngarancang, jualan, manufaktur, pamasaran, instalasi, sanggeus-diobral tim.Impian anu sami ngajantenkeun urang tepang, hayu urang laksanakeun babarengan.Hal-hal hébat tiasa dilakukeun ku usaha massa.

Tempat Gawé Urang

Perusahaan kami nyertakeun 3000 méter pasagi.

Naha gawé bareng jeung urang?

Panon-catching Panampilan

Alat kaulinan VR anu saé kedah janten anu pikaresepeun.Desain mesin kaulinan VR kami pinuh ku fitur téknis anu jelas.Dumasar kana penampilan pesawat ruang angkasa, mesin kaulinan misalna boga rasa kuat luar angkasa.Salaku tambahan, kami parantos ngembangkeun sababaraha produk unggulan industri, sapertos VR Egg Chair sareng VR Flight Simulator anu cukup populer sareng ditiru ku pesaing urang.

Immersive VR Kaulinan

Tim pamekaran kaulinan diwangun ku 17 anggota.Kaasup sutradara, éditor carita, desainer 3D, programer, sareng teknisi rendering.Téma kaulinan VR kami utamana dumasar kana roller coaster, perang bintang, sareng perang angkasa.Kalawan gambar vivid jeung plot seru, pamaén bisa ngarasakeun kaulinan ku immersing diri di dinya.

Ngeunaan Struktur Mékanis

Gerakan produk urang dumasar kana genep derajat platform desain prinsip kabebasan.Kalawan desain struktural genep sumbu, produk bisa merangsang pitching hareup jeung pungkur, inclination kénca jeung katuhu, rolling luhur jeung ka handap, sarta gerakan digabungkeun pikeun vividly nembongkeun parasaan dinamis dina pilem.

R & D Kamampuh

Tim R&D kami diwangun ku 37 karyawan anu dipimpin ku Pak Wang.Dumasar kana kapasitas R&D anu luar biasa, kami parantos ngembangkeun sistem operasi precision tinggi sareng mesin kaulinan VR perjalanan waktos kalayan penampilan anu keren dumasar kana carita produk urang.kapasitas ngembangkeun kuat kami, desain penampilan alus teuing jeung eusi kaulinan premium nyumbang kana kanyataan yén kami geus dipilih ku loba nasabah.

Palayanan palanggan

Sateuacan sareng saatos ngagaleuh produk kami, anjeun bakal nampi dukungan online sateuacan penjualan sareng saatos penjualan sareng bantosan jarak jauh sapanjang jam.Anjeun tiasa ngadamel pasini dina halaman wéb kami pikeun nyarioskeun waktos anjeun peryogi dukungan sareng jasa sapertos kitu.Sareng kami bakal nyayogikeun dukungan sareng jasa sapertos sasuai sareng pasini anjeun.

Ngeunaan Garansi

Kami nganggo 2+ 1 modél layanan palanggan VIP pikeun janjian 24 jam kami, nyaéta 1 salesman + 2 insinyur (1 insinyur téknis + 1 insinyur saatos penjualan) pikeun mastikeun yén salah sahiji masalah palanggan tiasa direngsekeun gancang.

Ngeunaan Jasa Dina Periode Garansi Sataun

Sateuacan pangiriman, kami nyayogikeun suku cadang anu diperyogikeun sareng suku cadang anu gancang.Bisi bagian mana wae anu ruksak alami dina periode garansi, kami bakal nyayogikeun panggantian gratis.

Visi Urang

"Nyieun kabagjaan sareng impian" pikeun mawa kabagjaan pikeun jalma ku ngagunakeun téknologi VR urang.

Sajarah urang

Sertifikasi & Honor

Pasar Urang

Ngajual seueur mesin kaulinan VR di sakumna dunya sareng gaduh seueur agén di nagara anu béda.

peta

Kasus suksés

Kami reueus pisan tiasa damel sareng aranjeunna sareng nampi reputasi anu saé.

  • 6 Korsi 9D VR (1)
  • 6 Korsi 9D VR (3)
  • Taman Vr Rusia (1)
  • Taman Vr Rusia (2)
  • Taman Vr Rusia (3)
  • Taman Vr Rusia (9)
  • Kasus suksés-1
  • Kasus suksés-2
  • Kasus suksés-3
  • Kasus suksés-4
  • Kasus suksés-5
  • Kasus suksés-6
  • Kasus suksés-7
  • Kasus suksés-8
  • Kasus suksés-9
  • Kasus suksés-10
  • Kasus suksés-11
  • Kasus suksés-12
  • VR TAMAN (1)
  • Taman VR (2)
  • Taman VR (5)
  • VR TAMAN (9)
  • Taman Téma VR (1)
  • Taman Téma VR (2)
  • taman tema vr (3)
  • Taman Téma VR (4)
  • Taman Téma VR (5)
  • VR Walker (1)
  • VR Walker (2)
  • VR Walker (4)