Vart Asli VR 360 korsi

• Vart Asli VR hiber simulator 360 VR Kursi.

• 19pcs Full HD VR shooting kaulinan.

• Aya kaulinan hak cipta ekslusif kami.Jeung korsi VR bisa muterkeun 360 derajat.

• Puteran sareng moto dina waktos anu sami.

• Bakal mawa pangalaman immersive tur Heboh nu geus pernah.


  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube-1

Rincian produk

Tag produk

poster

TAMPILAN PRODUK

360 vr vart
Vart Asli VR 360 Kursi (1)
Vart Asli VR 360 Kursi (6)
Vart Asli VR 360 Korsi (3)
Vart Asli VR 360 Korsi (4)
Vart Asli VR 360 Kursi (2)
Vart Asli VR 360 Kursi (5)

Naon Kursi VR 360?

VR 360 korsi teh simulator VR panganyarna dirancang ku Vart.Éta gaduh desain penampilan anu saé, épék immersive anu luhur, simulasi gerak akurat sareng rupa-rupa video VR kualitas luhur sareng kaulinan interaktif.Éta mangrupikeun alat hiburan VR anu ekstrim sareng gélo.

Kaunggulan tina 360 Derajat VR Kursi

1. 360 ° Puteran jeung Shooting.Pangalaman olahraga ekstrim 360º rotasi VR.Kalawan struktur screw.Éta tiasa puteran 360 derajat sareng aksi flapping 45 derajat ngahontal kabébasan gerak anu langkung ageung pikeun masihan anjeun pangalaman VR anu langkung nyata.

2. Kaulinan Hak Cipta ekslusif.Perasaan seru sareng nyata dina roller coaster, kaulinan shooting ruang angkasa sareng kaulinan realitas maya anu sanés.

3. Datang kalawan épék husus angin pikeun masihan anjeun ngarasakeun nyata.

4. penampilan Cool, attracting jalma.

5. Operasi Hiji-Konci, Basajan tur Gancang.Kalawan tombol eureun, leuwih genah pikeun pamaén.

6. Protection Kasalametan.Desain panyalindungan sirah jeung sabuk korsi, jaminan kaamanan.

7. 32 inci HD layar LED pikeun nyingkronkeun video.

DATA Téknis SPESIFIKASI
VR simulator 360 VR Kursi
Pamaén 1 pamaén
Kakuatan 3,0 KW
Voltaseu 220V / Parabot Parobah tegangan
Korsi Korsi kulit jieunan
Kacamata VR DPVR E3C (2.5K)
layar 32 inci HD LED Screen
Kaulinan 19Pcs, kaasup roller coaster jeung kaulinan shooting
Ukuran L1.78 * W1.04 * H2.30m
Beurat 450KG
Pangaruh Husus Angin Ngahiliwir
Fitur Shooting + 360 ° Puteran
Daptar barang 1 × VR Headsét
1 × VR 360 Kursi (kalayan TV)

Kaulinan Hak Cipta ekslusif

mesin kaulinan vr
Kaulinan Hak Cipta Eksklusif (2)
Kaulinan Hak Cipta Eksklusif (3)

Aplikasi Produk Ieu

1. Bisa dipaké pikeun demonstrate pangalaman VR tina sagala lokasi pariwisata, eusi atikan, atawa naon baé eusi VR séjén anjeun gaduh.Bisa ditempatkeun di alun-alun, taman, aula rekreasi, bandara, klub, museum jeung saterusna.

2. Élmu, atikan, paméran, fairs, bukaan toko jeung kasempetan séjén.

3. Dipaké pikeun sagalana nu peryogi pikeun gancang narik lalulintas manusa, perhatian, perhatian kasempetan bisnis, kayaning: puseur kaulinan, percanten ka abdi, lamun boga mesin VR, éta bakal narik kavling customer jeung mawa konsumsi tina parabot kaulinan séjén.

PANGALAMAN

pangalaman-05
pangalaman-07
pangalaman-12
pangalaman-03
pangalaman-06
pangalaman-09
pangalaman-02
pangalaman-04
pangalaman-08

PABRIK

pabrik img
RUANG (1)
RUANG (6)
RUANG (5)

Bungkusan & pangiriman

BALANJA

TAROS KAMI

taros Kami

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami