Vart 5 Seater VR UFO SIMULATOR

• Rojongan kaulinan 5-pamuter dina waktos anu sareng.

• rotasi 360-gelar jeung berkah dinamis badag skala, pangalaman nu leuwih realistis jeung seru.

• Ngarojong niupan bulu, leg sweeping, sarta épék Geter husus, nyieun pangalaman leuwih immersive.

• fungsi query akun lengkep ngajadikeun operasi gampang.

• Ngarojong WeChat, kartu kiridit sareng metode pamayaran sanés, sareng ngadukung aksés ka sadaya sistem kaanggotaan manajemén.


  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube-1

Rincian produk

Tag produk

taman tema vr, taman vr
海报 1920x840

PRODUK

mesin vr ufo datail
卖点图

Naon VR UFO?

Proyék pangalaman panganyarna na hottest pikeun UFO di 2023. Rotasi gelar 360 anyar nyandak pangalaman VR ka tingkat anyar.Kategori tank tradisional 6-lalaki baris geura-giru dileungitkeun.Salian seueur eusi ekslusif sareng ekslusif, téknologi kontrol sinkronisasi anu dipaténkeun kami ngamungkinkeun urang gaduh pangalaman alat anu langkung saé dibandingkeun sareng sasama.Ogé ngajadikeun UFO sabenerna hiji merk proyék anyar!

Kaunggulan tina 360 Derajat VR UFO Simulator

√ Bentuk sci-fi unik, cahaya dinamis, temperament selebriti Internet mandiri, pangaruh drainase kelas munggaran.
√ Rotasi 360 derajat sareng berkah dinamis skala ageung, pangalaman langkung realistis sareng seru.
√ téhnologi kontrol sinkron dipaténkeun ekslusif ngajadikeun unggal pilem reuwas.
√ Sajumlah kaulinan édisi khusus éksklusif énggal pikeun pesawat khusus, mawa pangalaman énggal kana alat éta.
√ Ngarojong niupan rambut, nyapu suku, sareng épék geter khusus, ngajantenkeun pangalaman langkung immersive.
√ Desain periferal sci-fi énggal ngajantenkeun operasi langkung aman sareng proyék langkung téma!
√ Rojongan kaulinan 5-pamuter dina waktos anu sareng.
√ Eusi pangalaman disingkronkeun dina layar ageung, ngajantenkeun suasana bisnis langkung saé.
√ Desain struktur transmisi internal inovatif ngajadikeun struktur dinamis leuwih padet tur dipercaya.
√ fungsi query akun lengkep ngajadikeun operasi gampang.
√ Rojongan WeChat, kartu kiridit sareng metode pamayaran sanés, sareng ngadukung aksés ka sadaya sistem kaanggotaan manajemén.

DATA Téknis SPESIFIKASI
VR simulator 360 VR UFO SIMULATOR
Pamaén 5 pamaén
Kakuatan 3,5 KW
Voltaseu 220V / 50Hz / Parabot Parobah tegangan
Korsi Korsi kulit jieunan
Kacamata VR DPVR E3C (2.5K)
layar 32 inci HD LED Screen
Kaulinan 60 + PCS, kaasup gilinding jeung kaulinan shooting
Ukuran L3567 * W3415 * H2009mm
Beurat 1800KG
Pangaruh Husus Angin Niup, Geter, Suku nyapu
Fitur Shooting + 360 ° Puteran
Daptar barang 5× VR Headsét
1 × VR UFO

Kaulinan Hak Cipta ekslusif

mesin kaulinan vr
Kaulinan Hak Cipta Eksklusif (2)
Kaulinan Hak Cipta Eksklusif (3)

Aplikasi Produk Ieu

1. Bisa dipaké pikeun demonstrate pangalaman VR tina sagala lokasi pariwisata, eusi atikan, atawa naon baé eusi VR séjén anjeun gaduh.Bisa ditempatkeun di alun-alun, taman, aula rekreasi, bandara, klub, museum jeung saterusna.

2. Élmu, atikan, paméran, fairs, bukaan toko jeung kasempetan séjén.

3. Dipaké pikeun sagalana nu peryogi pikeun gancang narik lalulintas manusa, perhatian, perhatian kasempetan bisnis, kayaning: puseur kaulinan, percanten ka abdi, lamun boga mesin VR, éta bakal narik kavling customer jeung mawa konsumsi tina parabot kaulinan séjén.

PANGALAMAN

ufo vr, vr ufo simulator
kaulinan simulator vr

PABRIK

pabrik img
RUANG (1)
RUANG (6)
RUANG (5)

Bungkusan & pangiriman

BALANJA

TAROS KAMI

taros Kami

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami