VR Industri Aplikasi Kustomisasi

Vart boga kabeungharan pangalaman dina ngawangun taman tema VR skala badag sarta proyék investasi leutik tur sedeng-ukuran.Kalayan pangalaman praktis mangtaun-taun, éta parantos nunjukkeun pisan dina solusi produk, éféktivitas biaya, sareng stabilitas.Ayeuna parusahaan boga grup bakat beredar ti desain penampilan, desain struktural, kontrol automation, produksi eusi, ngembangkeun program, jeung sajabana, nu bisa minuhan sagala rupa kaperluan kustomisasi.

prosés
Tim desain penampilan

Tim Desain Penampilan

Tim desain struktural

Tim Desain Struktural

tim MCU

Tim MCU

Tim ngembangkeun program

Tim Pangwangunan Program

Tim ngembangkeun eusi

Tim ngembangkeun eusi

Tim dokuméntasi

Tim Dokuméntasi

Solusi

VR Aerospace Gemblengna Solusi

Ngawujudkeun eksplorasi ruang angkasa ngaliwatan VR virtual reality, leuwih jéntré ngeunaan aerospace jeung aviation.

VR aerospace sakabéh solusi2
VR aerospace solusi sakabéh

VR Élmu Popularization Aplikasi Gemblengna Solusi

Pangertian multi-arah, langkung intuitif sareng detil rupa-rupa élmu pangaweruh populér

VR aplikasi popularization aplikasi solusi sakabéh
Aplikasi popularisasi sains VR solusi umum2

VR Real estate Aplikasi Solusi Gemblengna

Ngawangun pusat pamasaran sadaya-digital VR, ningkatkeun proyék perumahan, sareng pamasaran pinter.

VR real estate aplikasi solusi sakabéh
Arsiték Awéwé Profesional Nganggo Headsét Realitas Augmented Gawé sareng Modél Kota 3D.Kantor High Tech Paké Virtual Reality Modeling Software Aplikasi.

Vr Traffic Kasalametan Gemblengna Plan

Pamulihan mobil nyata, presentasi intuitif, komunikasi jarak enol, ngantepkeun anjeun ngalaman mobil anu ekstrim.

kaamanan lalulintas VR sakabéh rencana-3
kaamanan lalulintas VR sakabéh rencana-4

Vr Seuneu Kasalametan Gemblengna Plan

Ngalaman rupa-rupa pamandangan seuneu ngaliwatan realitas virtual VR.

VR kaamanan lalulintas rencana sakabéh
kaamanan lalulintas VR sakabéh plan2

VR Médis Aplikasi Gemblengna Solusi

Ngamajukeun pamekaran pelatihan médis sareng ningkatkeun tingkat perawatan klinis.

VR aplikasi médis solusi sakabéh
VR aplikasi médis sakabéh solusi2

Vr Konstruksi Loka Kasalametan Gemblengna Plan

Ningkatkeun kasadaran kaamanan pagawe di situs konstruksi.

Vr Konstruksi Loka Kasalametan Gemblengna Plan
VR Konstruksi Loka Kasalametan Gemblengna Plan2

VR Power Kaamanan Gemblengna Solusi

Ningkatkeun kasadaran kaamanan pagawe dina konstruksi kakuatan.

VR Power Kaamanan Gemblengna Solusi
VR Power Kaamanan Gemblengna Solusi-2