Guangzhou Longcheng Electronic Co., Ltd.

telepon-1

Telepon

+8618122182584

alamat

Alamat

Gedong 5, NO.6, Blok E, Xinli Élmu sarta Téhnologi Park, No.6 Shixin Jalan, Kacamatan Panyu, Guangzhou, Cina

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami