Virtual Reality Ride VR motor simulator

Vart Anyar 9D VR Balap Mesin VR motor simulator.Cai mibanda fashion jeung desain penampilan tiis.12pcs kaulinan VR.Motor VR tiasa gerak maju mundur 20cm.20cm gerakan kénca jeung katuhu.Éta masihan anjeun pangalaman balap anu langkung nyata sareng hebat pisan.Datang sareng nikmati Fast & Furious!


  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube-1

Rincian produk

Tag produk

Virtual Reality Ride VR motor simulator

TAMPILAN PRODUK

Virtual Reality Ride VR motor simulator-2
Virtual Reality Ride VR Motor Simulator (8)
Virtual Reality Ride VR Motor Simulator (5)
Virtual Reality Ride VR Motor Simulator (7)
Virtual Reality Ride VR Motor Simulator (4)
Virtual Reality Ride VR Motor Simulator (6)
Virtual Reality Ride VR Motor Simulator (3)
Virtual Reality Ride VR Motor Simulator (2)
Virtual Reality Ride VR Motor Simulator (1)

8 kaunggulan VR Motor Simulator

1. Mimitian platform dinamis sumbu XY.Ningkatkeun rasa ngadorong deui pangalaman latihan.

2. Manajemén latar tukang anu dimanusiakeun, ngadukung Inok latar tukang sareng uji platform.

3. Pangaruh angin konversi Frékuénsi.Ngalaman thrill of speed balap.

4. calakan kaulinan cecekelan kualitas luhur, operasi nyaman.

5. layar LCD 42 inci.Sakaligus mintonkeun kaulinan.

6. korsi kulit jeung warna cahaya bisa ngaropéa.

7. Rojongan koin jeung pamayaran kartu kiridit.

8. Desain motor single-roda panganyarna.

Naon VR Motor Simulator?

Simulator Motor VR mangrupikeun Olahraga Balap Ekstrim anu urang moal pernah nampik.Ieu ngajadikeun urang ngarasa kawas pangalaman nyetir motor nyata.Nalika kaulinan dimimitian, urang bakal ngarasa laju motor, geter kuat tina simulator tunggang motor, angin niup kana beungeut anjeun sarta ngarasakeun HD 360 derajat visi.

DATA Téknis SPESIFIKASI
Modél VR motor simulator
Pamaén 1 pamaén
Kakuatan 2,0 KW
Voltaseu 220V / Parabot Parobah tegangan
Kacamata VR DPVR E3C
Kaulinan 12 lembar
Maén Time 2-10 menit
Ukuran L2.22 * W1.90 * H2.50m
Beurat 800kg
Daptar barang 1 x Kacamata VR
Layar 1 x 42 inci
1 x konsol
1 x VR motor simulator

Kaulinan masif / Eusi Pilem

Virtual Reality Ride VR Motor Simulator (1)
Virtual Reality Ride VR Motor Simulator (4)
Virtual Reality Ride VR Motor Simulator (2)
Virtual Reality Ride VR Motor Simulator (5)
Virtual Reality Ride VR Motor Simulator (3)
Virtual Reality Ride VR Motor Simulator (6)
Virtual Reality Ride VR Motor Simulator (7)
Virtual Reality Ride VR Motor Simulator (8)

PANGALAMAN

pangalaman-05
pangalaman-07
pangalaman-12
pangalaman-03
pangalaman-06
pangalaman-09
pangalaman-02
pangalaman-04
pangalaman-08

Tentang Kami

Vart mangrupakeun salah sahiji produsén VR pangheubeulna di Cina, sarta boga 12 ars pangalaman euyeub di industri VR.Kami ngagaduhan seueur kasus taman VR anu suksés di sakumna dunya.VR motor simulator nyaéta desain mesin hiburan anyar ku Vart.A anyar jeung dimaksudkeun pikeun jadi béda ti gaya tradisional.Modél sareng desain anu pikaresepeun mangrupikeun konci anu paling penting pikeun ngajantenkeun bisnis VR anjeun suksés.Wilujeng sumping mésér Mesin VR dina harga anu berpatutan sareng pabrik kami!

PABRIK

pabrik img
RUANG (1)
RUANG (6)
RUANG (5)

Bungkusan & pangiriman

BALANJA

TAROS KAMI

taros Kami

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami