4 Korsi VR Simulator 9D VR Bioskop

Vart Desain Anyar 4 Korsi VR Simulator 9D VR Kursi.Kalayan platform gerak 3DOF, langkung kuat, langkung senang!141pcs VR kaulinan sareng pilem VR.4 épék husus: oyag, geter, suku sasapu jeung deui nyodok.Penampilan anu keren sareng kaulinan shooting immersive narik langkung seueur jalma pikeun ngalaman.Jenis mesin VR kauntungan anu luhur di taman tema VR!


  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube-1

Rincian produk

Tag produk

poster

TAMPILAN PRODUK

4 Korsi VR Simulator 9D VR Bioskop
4 Korsi VR Simulator 9D VR Bioskop (1)
4 Korsi VR Simulator 9D VR Bioskop (4)
4 Korsi VR Simulator 9D VR Bioskop (2)
4 Korsi VR Simulator 9D VR Bioskop (5)
4 Korsi VR Simulator 9D VR Bioskop (3)
4 Korsi VR Simulator 9D VR Bioskop (6)

Naon 4 Korsi VR Simulator?

4 Seats VR Simulator mangrupikeun produk hiburan karya berteknologi tinggi anyar kalayan téknologi kanyataanana virtual.Éta mangrupikeun korsi Starship VR anu pikaresepeun sareng MAX Virtual Reality Pilem sareng Kaulinan!Anggo Desain Ergonomis pikeun ngajantenkeun pangalaman anjeun ngalayang di rohangan sareng kulawarga atanapi réréncangan anjeun.Kalayan platform listrik gerakan gratis 3DOF sareng épék khusus, ngajantenkeun anjeun langkung nyata sareng hebat pisan dina Dunya Kanyataan Virtual!

Kaunggulan tina 4 Korsi VR Simulator

1. penampilan mewah tur tiis.Baling-baling puteran kalayan lampu LED.Kawas seating dina spaceship nu.

2. Immersive ekslusif hak cipta VR kaulinan jeung pilem.

3. Kalawan 4 rupa épék husus: nyorong deui, leg tickle, oyag, geter.

4. platform gerak 3Dof.

5. tampilan layar singkronisasi.Layar bakal mintonkeun kontak kaulinan nalika anjeun maén dina waktos anu sareng.

DATA Téknis SPESIFIKASI
VR simulator 4 Korsi VR Simulator
Pamaén 4 pamaén
Kakuatan 3 KW
Voltaseu 220V / Parabot Parobah tegangan
Korsi Korsi kulit jieunan
Kacamata VR DPVR E3C (2.5K)
layar Layar HD 32 inci
Kaulinan 141pcs (kaasup 7 kaulinan shooting)
Maén Time 2-10 menit
Ukuran L3.83 * W2.17 * H2.85m
Beurat 500KG
Pangaruh Husus Geter, Oyag, Leg Sweep, Balik Poke, Shooting
Daptar barang 4 x VR Headsét
Layar HD 1 x 32 inci
1 x 4 Korsi Dinamis Platform

Kaulinan masif / Eusi Pilem

poster kaulinan

PANGALAMAN

4 Korsi VR Pangalaman Kursi Gerak (1)
4 Korsi VR Pangalaman Kursi Gerak (5)
4 Korsi VR Pangalaman Kursi Gerak (8)
4 Korsi VR Pangalaman Kursi Gerak (3)
4 Korsi VR Pangalaman Kursi Gerak (6)
4 Korsi VR Pangalaman Kursi Gerak (9)
4 Korsi VR Pangalaman Kursi Gerak (4)
4 Korsi VR Pangalaman Kursi Gerak (7)
4 Korsi VR Pangalaman Kursi Gerak (10)

Tentang Kami

Guangzhou Longcheng Electronic Co., Ltd, nyaéta 12 taun Produsén VR Simulator kalibet dina panalungtikan téknologi Virtual Reality, pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa.Brand kami "VART".Vart bebas dimekarkeun rupa-rupa VR Game Mesin ngawengku VR 360 hiber simulator, Starship VR motor, VR Endog Bioskop Project, ganda korsi 9D VR Kursi, 4 korsi VR Kursi, 6 korsi VR Motion Bioskop, VR hiber simulator, VR arcade Room, VR Booth, Platform Ngadeg VR, Mobil Balap VR, Simulator Ski VR, Budak VR Ride, Kapal Selam VR jsb.

Kami gaduh TOP3 Advanced 3DOF & 6DOF Motion Platform di Dunya.Dina waktos anu sami, lulus CE, RoHS, SGS, SASO sareng Patén-patén.Merek kami "VART" laris di Éropa, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Oséania, Wétan Tengah, jsb.

Vart bisa mantuan Anjeun muka hiji EARN MONEY One-Stop VR bisnis taman tema.

PABRIK

pabrik img
RUANG (1)
RUANG (6)
RUANG (5)

Bungkusan & pangiriman

BALANJA

TAROS KAMI

taros Kami

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk