sdadas

Taman Téma Vr - Pabrik Cina, Panyadia, Pabrik

Kami ngantebkeun kamajuan sareng ngenalkeun solusi anyar ka pasar unggal taun pikeun Taman Téma Vr,Waragad ngamimitian Vr arcade, Vr Pesawat Ride, Pabrik kanyataanana maya,Equipment Vr pangalusna.Nyiptakeun Nilai, Ngalayanan Palanggan!" mangrupikeun tujuan anu urang laksanakeun. Kami ngarep-arep pisan yén sadaya para nasabah bakal ngadegkeun kerjasama jangka panjang sareng saling mangpaat sareng kami. suplai ka sakuliah dunya, kayaning Éropa, Amérika, Australia, Barcelona, ​​​​AS, Bélgia, Sacramento.Our barang utama parusahaan nu loba dipaké di sakuliah dunya; 80% produk urang jeung solusi diékspor ka Amérika Serikat, Jepang, Éropa jeung pasar séjén Sadaya barang tulus ngabagéakeun sémah datang ka didatangan pabrik urang.

Produk patali

000

Top Jual Produk