2 Pamaén VR Simulator Virtual Reality Endog Kursi VR Pods

Vart 9D Vr Egg Cinema With Top & High Quality Vr Games,Cool Exclusive attractive Propeller Design,The Latest Collection of Appealance and Competitive Core Content On the Market. Jenis Kacamata, Nu Nganjang Bisa Ngarasakeun Pilem Vr Ku Cara Nyaman.Sagigireun, Mesin Endog 9D Vr Teu Perlu Dipasang Sareng Gampang Dioperasikeun.Saatos Anjeun Nampa Mesin, Anjeun Ngan Peryogikeun. Hurungkeun Teras Tiasa Gawéna.Kami Nganggo Sistem Pamuter Automatice Anu Gampang pisan Dioperasikeun ku Jalma


  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube-1

Rincian produk

Tag produk

korsi endog vr

TAMPILAN PRODUK

9d vr bioskop endog
4 Korsi VR Simulator 9D VR Bioskop (1)
4 Korsi VR Simulator 9D VR Bioskop (4)
4 Korsi VR Simulator 9D VR Bioskop (2)
4 Korsi VR Simulator 9D VR Bioskop (5)
4 Korsi VR Simulator 9D VR Bioskop (3)
4 Korsi VR Simulator 9D VR Bioskop (6)

Naon 2 Kursi VR Kursi Endog Simulator?

2 Kursi VR Simulator Egg Chair mangrupikeun produk hiburan karya téknologi tinggi anyar kalayan téknologi kanyataanana virtual.Éta mangrupikeun korsi Starship VR anu pikaresepeun sareng MAX Virtual Reality Pilem sareng Kaulinan!Anggo Desain Ergonomis pikeun ngajantenkeun pangalaman anjeun ngalayang di rohangan sareng kulawarga atanapi réréncangan anjeun.Kalayan platform listrik gerakan gratis 3DOF sareng épék khusus, ngajantenkeun anjeun langkung nyata sareng hebat pisan dina Dunya Kanyataan Virtual!

Kaunggulan tina 2 Korsi VR Simulator

1. penampilan mewah tur tiis.Baling-baling puteran kalayan lampu LED.Kawas seating dina spaceship nu.

2. Immersive ekslusif hak cipta VR kaulinan jeung pilem.

3. Kalawan 4 rupa épék husus: nyorong deui, leg tickle, oyag, geter.

4. platform gerak 3Dof.

5. tampilan layar singkronisasi.Layar bakal mintonkeun kontak kaulinan nalika anjeun maén dina waktos anu sareng.

vr pod, mesin kanyataanana maya
DATA Téknis SPESIFIKASI
VR simulator 2Korsi VR Simulator
Pamaén 2 pamaén
Kakuatan 3 KW
Voltaseu 220V / Parabot Parobah tegangan
Korsi Korsi kulit jieunan
Kacamata VR DPVR E3C (2.5K)
layar Layar HD 32 inci
Kaulinan 140+pcs (kaasup 7 kaulinan shooting)
Maén Time 2-10 menit
Daptar barang 2 x VR Headsét
Layar HD 1 x 32 inci
1 x 2 Korsi Platform Dinamis

Kaulinan masif / Eusi Pilem

PANGALAMAN

主图 3
主图 2
korsi kaulinan vr, korsi gerak vr
时空2人影院02(1)

Tentang Kami

Vart VR, pabrik mesin kaulinan VR, boga 12 taun pangalaman dina industri VR.Sadaya Mesin VR parantos lulus sertifikasi CE RoHS.Upami anjeun gaduh ide ngeunaan taman VR anjeun, kami tiasa masihan anjeun CAD sareng desain modél 3D GRATIS!Penjualan panas kalebet: Ruang VR Arcade, Sapédah VR, Kursi VR 360, Simulator Flying VR, Simulator Balap VR, Simulator Motor VR, Kursi Endog VR, Simulator Multiplayer VR, Simulator 6 Korsi VR sareng saterasna.Anjeun tiasa muka taman tema VR dina rupa-rupa tempat kaulinan indoor, kayaning musium sains, hotél, bandara, mall balanja, KTV, playhouse, bioskop, jsb.

PABRIK

pabrik img
RUANG (1)
RUANG (6)
RUANG (5)

Bungkusan & pangiriman

BALANJA

TAROS KAMI

taros Kami

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk