Service kualitas luhur

Urang nyadiakeun jaman jaminan sataun pikeun konsumén urang.

Pikeun hardware:Upami hardware ngagaduhan karusakan atanapi kagagalan dina waktos garansi, mangga wartosan insinyur atanapi salesman palanggan kami langsung supados urang tiasa ngabales pamundut anjeun sareng ngabéréskeun masalah anu relevan.

Pikeun software:Urang nyadiakeun layanan software lifelong bébas pikeun sakabéh konsumén.Urang tiasa ngabéréskeun masalah parangkat lunak sareng sistem dina cara anu jauh pikeun ngajamin operasi anu henteu hariwang.

Saatos ngadamel inspeksi sadaya-sabudeureun sareng ngarengsekeun masalah, kami bakal nyayogikeun panggantian gratis.Panggantian sapertos kitu bakal dikirimkeun ku DHL atanapi FedEx langsung.

Kami nanggungjawaban kanggo biaya express salami periode garansi.

Service customer jeung Aturan Garansi

• Urang nyadiakeun jaminan hiji taun pikeun hardware (kaasup gelas VR, bagian gancang-ngagem, jeung karuksakan jieunan manusa) jeung pangropéa hirupna pikeun software.

• Unggal sapotong pakakas anu dilengkepan pakét bagian gancang-ngagem nalika dikirimkeun.

• Urang nyadiakeun rojongan teknis lifelong pikeun parabot pikeun ngajamin Ngaronjatkeun hardware, sistem, jeung eusi.

• Mangsa jaminan dimimitian ti tanggal alat anu dikirimkeun ti pabrik.Pikeun hardware naon waé di luar periode garansi, harga biaya bagian anu relevan bakal ditagihkeun wungkul.

• Bisi bagian mana wae kudu repaired atawa diganti, Anjeun kudu ngirim deui bagian ruksak jeung jawab biaya angkutan barang.Kami bakal ngirimkeunana deui ka anjeun saatos pangropéa réngsé.

• Mangga wartosan layanan palanggan urang geuwat bisi alat boga gagal nanaon.Entong ngabongkar atanapi ngalereskeunana nyalira.Punten ngalaksanakeun hiji atanapi langkung tes léngkah-léngkah kalayan petunjuk ti tanaga layanan palanggan kami supados kami tiasa nyayogikeun solusi khusus saatos nangtoskeun masalahna.Kami nyayogikeun laporan gagalna 24 jam sareng janjian pikeun ngalereskeun.Jam gawé pikeun rojongan teknis nyaéta kieu: 9:00 AM - 6:00 PM (Waktu Beijing).Upami peryogi jasa dina waktos sanés, punten janjian sareng tim saatos penjualan sateuacanna.

• Numutkeun kontrak beuli, periode jaminan hiji taun dimimitian ti tanggal eta geus dikirimkeun ti pabrik.

DEKLARASI PENTING

1. Hiji kabel headset tambahan (iwal HTC VIVE) bakal shipped kalawan unggal urutan haratis.

2. Lamun bagian gampang-pegat ruksakna dina 30 poé dina pamakéan normal, anggap we masalah kualitas maranéhanana sarta bakal ngarasakeun kawijakan normal tina jaminan salaku asesoris séjén.

Dina waktos Service

9:00 AM ka 6:00 PM (waktos Cina)

Minggu - Saptu (Upami peryogi jasa dina waktos sanés, punten janjian sareng tim saatos penjualan sateuacanna)

Rincian kontak

Wilujeng sumping ngahubungan kami!Ieu cara pikeun ngahubungi kami!

WhatsApp: +8618122182584

Pasang WhatsApp di:www.whatsapp.com