produk urang

Urang nawiskeun rupa-rupa lineups produk

SAHA URANG

  • company img-1
  • company img-2
  • company img-3

Kami nawiskeun VR Simulator

Vart VR, anu lokasina di Guangzhou, mangrupa salah sahiji pabrik simulator VR pangheubeulna di Cina.Vart VR boga leuwih ti 11 pangalaman ars di industri VR.Perusahaan kami nyertakeun 3000 méter pasagi sareng ayeuna langkung ti 60 staf.Urang tiasa nawiskeun hiji-eureun VR atawa proyék bioskop.

Kami nawiskeun VR Simulator sareng ngabantosan para nasabah pikeun muka Usaha VR na.Produk kami dirancang sareng diproduksi dumasar kana standar Éropa, standar Amérika.Sareng sadaya produk urang parantos disatujuan ku CE, RoHS, TUV, SGS, SASO.Simkuring boga pangalusna ngarancang, jualan, manufaktur, pamasaran, instalasi, sanggeus-diobral tim.