Mesin VR 2 Pamaén VR Ngadeg Platform

Vart 9D VR Game simulator 2Pamaén VR Platform.Jenis kaulinan VR pikeun umur béda.88pcs VR kaulinan bisa dipilih, kayaning VR shooting game, VR kaulinan olahraga jeung saterusna.Unggal kaulinan VR boga instruksi na, ngarojong hiji-klik view instruksi, pamaén sarta waiters bisa kalayan gampang ngamimitian.


  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube-1

Rincian produk

Tag produk

1 海报

TAMPILAN PRODUK

2 结构图
3 展示图
5 体验图

Naon 2Players VR Platform?

2Players VR Platform teh presentasi paling sampurna tina HTC VIVE, Ieu boga 2pcs 32 layar inci bisa maénkeun éta video promosi pikeun narik customer.Aula pangalaman kanyataanana maya 9D nampilkeun éfék fantasi sapertos béntang, anu tiasa nunjukkeun warna anu akurat pisan, sareng pagelaran warna masihan jalma rarasaan vitalitas.Dina pangalaman kanyataanana maya 9D museum, unggal menit téh éndah.Ngaliwatan simulator ieu unggal impian bakal jadi kanyataan.

Kaunggulan tina 2Players VR Platform

1. Hiji-konci eureun, manajemén gampang.

2. 2 * 32 layar inci mintonkeun gambar kaulinan, instruksi, jeung video propaganda.

3. Sistim audio 5.1 nyiptakeun atmosfir bisnis alus teuing.

4. Unggal kaulinan boga parentah operasi lengkep, nu merenah pikeun pamaén sarta staf diajar.

5. Rojongan métode pembayaran kayaning kartu slot.

6. cecekelan intim pikeun ngecas.

7. Struktur anti pungkal unik ngajaga kawat jeung kaamanan pamuter.

DATA Téknis SPESIFIKASI
VR simulator 2Pamaén VR Platform
Pamaén 2 pamaén
Kakuatan 2,5 KW
Voltaseu 220V / Parabot Parobah tegangan
Kacamata VR HTC VIVE COSMOS
Kaulinan 88 leutak
Maén Time 2-10 menit
Ukuran L3.25 * W1.50 * H2.50m
Beurat 300KG
Daptar barang 2 x VR Headsét
4 x VR Controllers
1 x Platform VR (kaasup layar 2 * 32 inci)

Kaulinan masif / Eusi Pilem

poster kaulinan

Aplikasi Produk Ieu?

Éta tiasa dianggo salaku hiburan populér, e-olahraga sareng pangalaman élmu militer, sareng ogé tiasa dianggo pikeun industri militer sareng pelatihan militer.Pikeun fans militér, fans pakarang jeung masarakat umum, protagonis, view panorama, pangalaman shooting militér VR pisan realistis tur spektakuler pisan pikaresepeun.Janten tiasa dianggo seueur tempat kaulinan indoor, sapertos taman tema, pusat kaulinan, pangkalan pelatihan, musium téknologi, jsb.

PANGALAMAN

Mesin VR 2 Pamaén VR Platform (1)

PABRIK

pabrik img
RUANG (1)
RUANG (6)
RUANG (5)

Bungkusan & pangiriman

BALANJA

TAROS KAMI

taros Kami

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk