5D Movie Teater 5D / 7D Bioskop

Vart pang populerna VR kulawarga Motion Kursi simulator 5D / 7D Bioskop.Rupa-rupa pilem VR pikeun sagala umur.Bioskop pinuh ku épék khusus, sapertos kilat, salju, halimun, gelembung, angin, hujan, jsb. Sadayana resep ngalaman.Korsi anu nyaman sareng pilem 5D / 7D anu pikaresepeun bakal masihan anjeun pangalaman anu langkung saé.Bioskop 5D / 7D mangrupikeun bisnis anu nguntungkeun.


  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube-1

Rincian produk

Tag produk

5D Bioskop 5D 7D Bioskop

TAMPILAN PRODUK

5D Bioskop 5D 7D Bioskop 2
5D Bioskop 5D 7D Bioskop-3

Naon ari Bioskop 5D/7D?

1) Pilem bioskop 5D, katelah pilem lima diménsi, dikembangkeun tina pilem opat diménsi.Nalika urang ningali pilem 3D urang tiasa ningali gambar padet, gerakan 4D nempatkeun sensasi taktil sareng sensasi olfactory dina pilem 3D.

2) Ayeuna insinyur kami bakal ngalungkeun anjeun ka dunya anu énggal.Sawaktos Anjeun keur nonton pilem 5D anjeun bakal maké kacamata 3D jeung salaku korsi pindah ka 6dof set & kontrol dipingpin ku komputer.Anjeun bakal nangkep rarasaan badai, kilat, hujan, nyemprot halimun, lapping suku, gelembung, salju dina waktos anu sareng nu bakal sagemblengna béda ti pilem 3D heubeul.

3) Anjeun bakal boga vitalitas rarasaan sakabeh anyar alatan interaktivitas alus dijieun ku alat anyar urang ngagunakeun.Korsi bakal ngarobih kana sapuan anu béda-béda pikeun carita pilem 5D.

Kaunggulan tina 5D / 7D Bioskop

1. Pilem

Seueur pilem sareng bakal ngapdet pilem sacara rutin.

2. Tim Desain profésional

Kami gaduh departemén pembuatan pilem sareng pilem sorangan di markas kami, unggal pamandangan kaulinan dirancang ku desainer profésional kami.

3. Pangaruh Husus

Kilat, Salju, Halimun, Gelembung, Angin, Hujan, jsb.

4. 3DOF / 6DOF Gerak Platform

Hayu konsumén boga pangalaman leuwih nyata jeung Heboh.

DATA Téknis SPESIFIKASI
Ngaran Produk 5D / 7D Bioskop
Ukuran Kustomisasi
Kakuatan 5,5 KW
Voltaseu 220V / Parabot Parobah tegangan
Korsi Korsi kulit jieunan
Kacamata Kacamata 3D
Pangaruh Husus

kilat, salju, halimun, gelembung, angin, hujan, jsb.

Aplikasi

Mal balanja, taman tema, Resort, kebon binatang, sakola, hotél, musium, jsb

Kaulinan masif / Eusi Pilem

5D Bioskop 5D 7D Bioskop

PANGALAMAN

kasus

PABRIK

pabrik img
RUANG (1)
RUANG (6)
RUANG (5)

Bungkusan & pangiriman

BALANJA

TAROS KAMI

taros Kami

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk