2023 Cina Spring Festival Bewara Libur

konsumén Dear:

Wilujeng siang sareng hatur nuhun pikeun dukungan anjeun pikeun We Vart VR.Kami hoyong nginpokeun ka anjeun yén urang badé liburan Taun Anyar Cina ti 11 Januari dugi ka 5 Pebruari, bakal damel deui ti 6 Pebruari.
Ladenan penjualan sareng saatos penjualan masih sayogi salami liburan, tapi réspon tiasa langkung laun tibatan biasana kusabab aksés jaringan terbatas.Lamun aya hal urgent, mangga ngahubungan salesman kami ku handphone.
Dina 2023, sadayana bakal langkung saé kalayan solidaritas urang.Sareng mugia anjeun bagja, séhat, suksés taun énggal.
Kahayang pangalusna pikeun anjeun!
Guangzhou Longcheng Electronics Co., Ltd.
 
Pikeun leuwih rinci mangga buka ramatloka kami: www.vartvrsimulator.com
Telepon: +86 18122182584
Surélék:lcdzvart@aliyun.com 

x


waktos pos: Jan-10-2023